20 vite në pushtet, karriera politike e “Carit” Putin

“Ai do të jetë i aftë të bashkojë ata që do të ndërtojnë Rusinë e madhe të shekullit të 21. Ai është sekretari i këshillit të sigurisë dhe drejtor i Shërbimit Federal të Sigurisë, Vladimir Vladimirovich Putin” Boris Yeltsin, ish-President i Rusisë, 9 gusht 1999 Më 31 dhjetor të vitit … Continue reading 20 vite në pushtet, karriera politike e “Carit” Putin