Australia në flakë, pamje dramatike të kapura nga hapësira

Zjarret në Australi janë aq të mëdha sa mund të shihen lehtësisht edhe nga hapësira! Foto dramatike të kapura nga hapësira tregojnë situatën në të cilën ndodhet bregu lindor i Australisë.

8 milionë hektarë shkurre janë djegur, ndërsa deri tani janë konfirmuar 29 persona të vdekur, mbi 1 miliard kafshë të ngordhura dhe mbi 2 mijë shtëpi të djegura.