Aneksimi i Kubës, Andreotti dhe Marrëveshja e Kremlinit, kjo datë në histori, 14 janar – A2

Aneksimi i Kubës, Andreotti dhe Marrëveshja e Kremlinit, kjo datë në histori, 14 janar

Kalendari historik, 14 janar.