Ishte i dënuar me burgim të përjetshëm, lirohet ish-anëtari i bandës së Durrësit

PETICIONI BURGU FKR frame 1483 1100x620

Gjykata e Krujës ka liruar nga qelia Endrit Doklen, ish-anëtar i bandës së Durrësit.

Dokle ishte i dënuar përjetë nga Krimet e Rënda  për akuzat në lidhje me bandën dhe një dënim të mëvonshëm me 16 vjet për “trafik narkotikësh”.

Në gusht të vitit të kaluar, Dokle ishte pjesë e një grupi të burgosurish në burgun e Fushë-Krujës që i bënë kërkesë Ministrisë së Drejtësisë për të mos ndryshuar klasifikimin e burgut nga i sigurisë së lartë, në atë të zakonshme, pasi kjo do të sillte transferimin e tyre larg familjeve, në Peqin, ose Korçë.

Pas publikimit të lajmit për lirimin nga burgu të Endrit Dokles, ka reaguar Prokuroria e Krujës, e cila kundërshton vendimin.