Tirana dje dhe sot, një udhëtim në kohë përmes fotove

Foto 1/8 - Blloku "Vasil Shanto" 1980-2020

Një udhëtim në kohë përmes fotografive tregon ndryshimet që ka pësuar Tirana nga vitet ’80 deri sot. Nga Sheshi “Skënderbej”, te kafe “Flora” dhe zona të tjera në kryeqytet, në setin e fotove të mësipërme do të mund të shihni çfarë ka ndryshuar në gati 40 vite.