Tributë më të rrezikuara në botë

Një seri portretesh të mahnitshme nga anëtarë të tribuve anembanë botës është publikuar nga fotografi britanik Jimmy Nelson.

Qëllimi i 52-vjeçarit është që të sjellë në vëmendje rreziqet që i kanosen këtyre njerëzve nga bota moderne.

Nelson ka udhëtuar në Kenia, Ekuador, Tajlandë, Sudan dhe Kinë për projektin e tij.