Mësuesi dhe Presidenti, viti i ri në Kinë, karnavalet në Bullgari, fotot më të mira të ditës – A2

Mësuesi dhe Presidenti, viti i ri në Kinë, karnavalet në Bullgari, fotot më të mira të ditës