3,4 milionë euro në makinat Toyota Yaris, lirohen të akuzuarit – A2

3,4 milionë euro në makinat Toyota Yaris, lirohen të akuzuarit

gjykata tirane plane 18Tet2018 frame 0 1100x620

Gjykata e Tiranës ka ndryshuar masën e sigurisë për 6 personat e vënë nën hetim pas gjetjes së 3,4 milionë eurove në makinat “Toyota Yaris”.

Caktohet masa “detyrim për paraqitje” për Elvis dhe Alfred Vladin, Alban Mollaymerin, Agim Cekaj, Klevi Cani dhe Edi Lika.

Ka ndryshuar kualifikimi i akuzës nga “pastrim i produkteve penale” në “mosdeklarim i të hollave në kufi”.