Ndalohen 38 kurdë e iranianë në Novoselë

emigrantettt 1100x620

38 emigrantë kurdë dhe irakianë janë ndaluar nga policia në Novoselë.

Mendohet se ata kanë kaluar në mënyrë të paligjshme nga Greqia në drejtim të vendit tonë.

Pasi u ndaluan, emigrantët janë shoqëruar në Komisariatin e Policisë për t’u marrë në pyetje.