Presidenti i Këshillit Evropian do të vizitojë Shqipërinë – A2

Presidenti i Këshillit Evropian do të vizitojë Shqipërinë

charles michel 600x338

Pas eurokomisionerit për Zgjerimin, Varhelyi, Shqipërinë do ta vizitojë edhe Presidenti i Këshillit Evropian, Charles Michel.

Sipas agjendës së tij zyrtare, Michel do të vizitojë Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut në datën 24 janar.