Nga kultivues kanabisi në marangoz, punët e çuditshme të ish-futbollistëve

Të shumtë janë ata që pasi tërhiqen nga futbolli aktiv, vijojnë të merrem me sportin më të bukur në botë, si trajner apo në pozicione të tjera në skuadra të ndryshme.

Por shumë ish-futbollistë të tjerë kanë vendosur të braktisin totalisht sportin që i bëri ata të njohur në të gjithë botën dhe të merren me një profesion krejtësisht të ndryshëm.