10 qytetet më të mira në botë për familjet – A2

10 qytetet më të mira në botë për familjet

Kompania gjermane Movinga ka renditur qytetet më të mira në botë për familjet në vitin 2020. Në një studim të ri, ku janë marrë në analizë 150 qytete, janë zbatuar kritere si leja e lindjes, arsimimi cilësor, shëndetësia, punësimi dhe niveli i jetesës.

Në renditje bie në sy dominimi i qyteteve në veri të Europës dhe kontinentit amerikan. 3 qytete kanadeze janë në 10-shen më të mirë ndërsa 2 të tjerë nga Suedia. Zbuloni listën duke shfletuar galerinë e mësipërme.