E rrallë në Indi, dhia me sy njeriu adhurohet si Perëndi – A2

E rrallë në Indi, dhia me sy njeriu adhurohet si Perëndi

Një dhi me një fytyrë të sheshtë dhe me sy të çuditshëm si të një njeriu po adhurohet si Perëndi në Indi.

Kafsha është parë në në fshatin Nimodia, në periferi të qytetit Jaipur. Pronari Mukeshji Prajapap postoi një video të dhisë së zezë dhe menjëherë u bë virale.

Dhia ka këtë pamje për shkak të një defekti kongjenital të rrallë të quajtur “Cyclopia”, i cili zakonisht bën që të formohet një sy i vetëm në ballë.