Nga Himalajet tek e moshuara fatlume, fotot më të mira të udhëtimeve – A2

Nga Himalajet tek e moshuara fatlume, fotot më të mira të udhëtimeve

Flamingo të mbledhur në plazh, kuaj të egër që vrapojnë të lirë, dhe një grua e moshuar me shumë fat… këto janë disa nga fotot e udhëtimeve më të mira për vitin 2019. Të zgjedhur nga një panel ekspertësh, mes tyre edhe fitues të Çmimit “Pulitzer”, fotografë nga 140 vende të botës kanë dërguar propozimet e tyre, prej të cilave janë përzgjedhur edhe fotot më të mira.

Shfletoni galerinë e mësipërme për të parë disa prej tyre.

  • LAJMI I FUNDIT | Konferenca e Donatorëve, mblidhen 1,15 mld euro për rindërtimin pas tërmetit
  • LAJMI I FUNDIT | Franca ofroi 60 milionë euro, Gjermania 11 milionë, Serbia 2 milionë
  • LAJMI I FUNDIT | Suedia, 5,6 milionë euro fonde dhe grante, Holanda, 3 milionë euro
  • LAJMI I FUNDIT | Danimarka dhe Polonia ofruan nga 2,7 milionë euro për rindërtimin
  • LAJMI I FUNDIT | Greqia, 2,5 milionë euro, Sllovakia, 250 mijë euro, Sllovenia, 300 mijë euro
  • LAJMI I FUNDIT | Grupi Islamik i Zhvillimit ofroi 365 mln euro në programe financimi, 50 mln euro
  • LAJMI I FUNDIT | Emiratet e Bashkuara Arabe do ndërtojnë 2 mijë njësi banimi, rreth 70 mln euro
  • LAJMI I FUNDIT | Katari, 5 milionë dollarë, qeveria amerikane ofroi 5 mln USD në total