Porsche dizenjon shtëpinë lëvizëse super luksoze – A2

Porsche dizenjon shtëpinë lëvizëse super luksoze

Një RV e dizenjuar nga Porsche ofron luks për të gjithë ata që duan të jetojnë brenda mjetit dhe që sigurisht, kanë për të shpenzuar 2 milionë dollarë.

Me një gjatësi prej 13 metrash, jeta në rrugë me Newell Coach merr krejtësisht një tjetër kuptim, pasi aty ka një dhomë gjumi të madhe, një tualet të madh dhe 3 televizorë.

  • LAJMI I FUNDIT | Konferenca e Donatorëve, mblidhen 1,15 mld euro për rindërtimin pas tërmetit
  • LAJMI I FUNDIT | Franca ofroi 60 milionë euro, Gjermania 11 milionë, Serbia 2 milionë
  • LAJMI I FUNDIT | Suedia, 5,6 milionë euro fonde dhe grante, Holanda, 3 milionë euro
  • LAJMI I FUNDIT | Danimarka dhe Polonia ofruan nga 2,7 milionë euro për rindërtimin
  • LAJMI I FUNDIT | Greqia, 2,5 milionë euro, Sllovakia, 250 mijë euro, Sllovenia, 300 mijë euro
  • LAJMI I FUNDIT | Grupi Islamik i Zhvillimit ofroi 365 mln euro në programe financimi, 50 mln euro
  • LAJMI I FUNDIT | Emiratet e Bashkuara Arabe do ndërtojnë 2 mijë njësi banimi, rreth 70 mln euro
  • LAJMI I FUNDIT | Katari, 5 milionë dollarë, qeveria amerikane ofroi 5 mln USD në total