Kobe Bryant, jeta në foto

Jeta e një prej personazheve që kanë bërë historinë e NBA dhe sportit botëror. Kobe Bryant u nda nga jeta në moshën 41-vjeçare pas një aksidenti me helikopter, ku vdiqën 9 persona në total, mes tyre edhe vajza 13-vjeçare e tij, Gianna.