Piktura murale për nder të Kobe Bryant

Nga Los Anxhelos në Filipine, mbështetës të ndryshëm të legjendës së basketbollit, Kobe Bryant, kanë nderuar idhullin e tyre duke pikturuar në mure dhe fusha basketbolli portretin e tij dhe të vajzës 13-vjeçare Gianna.