Domgjoni bashkohet me ish-portierin e Laçit në kategorinë e dytë turke

domgjoni 1100x620

David Domgjoni ka lënë Laçin dhe është transferuar në kategorinë e dytë turke.

Mbrojtësi do të vazhdojë karrierën në skuadrën ku luan edhe ish-portieri i Laçit, Gentjan Selmani.

Domgjoni ka firmosur me Menemensporin pasi ka kaluar vizitat mjekësore.