Lëkundje e magnitudës 4.0 të shkallës Rihter, nuk sinjalizohen dëme

termet 1480102262 7216316 1100x620
seismograph machine earthquake

Një lëkundje e magnitudës 4.0 të shkallës Rihter sipas institutit IGJEUM ka përfshirë zonën e Durrësit dhe Tiranës, por pa rezultuar në dëme materiale.

Tërmeti i thellë 36 kilometra, ka ndodhur në orën 22.05 dhe ka patur si epiqendër lokalitetin Safetaj, rreth 20 kilometra nga Shijaku.