“Kërcimi i dritave veriore”, qielli i Finlandës ndriçohet nga Aurora Borealis

Një shfaqje spektakolare e dritave veriore është parë mbi qiellin e rajonit Lapland të Finlandës. Dritat e gjelbra, rozë dhe të bardha ndriçuan natën me format e shumëllojshme në vendin ku gjendet dhe shtëpia zyrtare e Santa Claus. Ndjekim pamjet spektakolare pa koment të fenomenit të njohur si Aurora Borealis.