“Zhytuni” në pishinat më të fotografuara në Instagram – A2

“Zhytuni” në pishinat më të fotografuara në Instagram

Rrjetet sociale janë vendi ideal për t’u treguar miqve për pushimet, por edhe për resortet që duan të reklamojnë biznesin e tyre. Disa prej hashtag-eve më të përdorura në Instagram zbulojnë edhe pishinat më të vizituara dhe më të fotografuara që përdoruesit e rrjetit social kanë ndarë me miqtë dhe ndjekësit. Nga pyjet e Balit, në alpet zvicerane, nga Bermunda në Sejshel, shfletoni galerinë e mësipërme për të parë disa nga pishinat më mahnitëse të botës.