Njihuni me “japonezet fluturuese”

Po ju prezantojmë vajzat japoneze që merren me një variant tjetër të atij që amerikanët e quajnë “Wrestling”.

“Puroresu” ka më shumë arte marciale mikse brenda dhe gjithashtu ka shumë më shumë “fluturime”.

Përveç lëvizjeve fantastike, këto vajza veshin edhe kostume tejet të veçanta.