OFL çon në SPAK 8 emra të botës së krimit

ofl 1 600x338

Policia ka referuar në SPAK 8 emra të njohur të botës së krimit që Operacioni Forca e Ligjit i dërgoi formularin për justifikimin e pasurisë.

Deri në këto momente nuk ka asnjë kërkesë nga SPAK në gjykatë për të ndërmarrë hapa të mëtejshme për sekuestrimin e pasurive.

A2 ka mësuar se sot drejtuesi i SPAK do të zhvillojë një mbledhje me prokurorët për të diskutuar se si do procedohet me materialin e referuar nga OFL, pasi një pjesë e materialeve të referuara nga policia janë të gjykuara me vendim të formës së prerë dhe një pjesë janë të sekuestruara dhe ende ndodhen në proces gjyqësor

Disa prej emrave janë: Lul Berisha, Ardian Çapja, Arben Isufaj, ( Ben Qimja), Sajmir Taullau.