Gafa e vitit? Një metër nga vija fatale, nuk shënon

Gafa e Vitit Pinto Kili Goli 1100x620

Matias Pinto është bërë protagonist negativ në ndeshjen mes Everton dhe Coquimbo.

Ai pati një mundësi të artë të shënonte për skuadrën e tij Coquimbo, por bëri më të vështirën duke e dërguar topin jashtë kuadratit edhe pse ishte vetëm rreth një metër nga vija fundore.

Në fund, skuadra e Pintos humbi 1-0.