Vogëlushi që ngroh zemrat e kalimtarëve me hitet e viteve 90’ – A2

Vogëlushi që ngroh zemrat e kalimtarëve me hitet e viteve 90’

Një vogëlush i ka mahnitur të gjithë kalimtarët me talentin e tij në piano në rrugët e Liverpoolit ndërsa ka nisur të performojë për ta disa hite të njohura të viteve 1990.

Shumë kureshtarë ndaluan dhe më pas postuan online video të 12 vjeçarit Harrison Crane ndërsa luante muzik në një rrugë të mbipopulluar të Liverpool-it.

Ai e nisi performancën e tij me këngën “Children” nga Robert Miles, për të vijuar me pas me “Blue” nga Eiffel 65 dhe “Sandstorm” të DJ Darude.