OFL shënjestron dy të dënuar me banim në Tiranë

OFL tirane 600x338

Operacioni Forca e Ligjit (OFL) ka shënjestruar dy persona, të cilëve u kërkon që brenda 48 orëve të deklarojnë pasuritë e tyre.

Bëhet fjalë për A.L, i dënuar në Itali për vrasje në rrethana cilësusese dhe E.D, i dënuar për shkatërrim të pronës me zjarr.

Këta dy persona duhet që brenda 48 orëve të deklarojnë pasurinë ose do i sekuestrohet nga shteti në rast të kundërt.