Ky vërtet mund të jetë faulli më absurd i kohëve të fundit, vjen nga shteti fqinj

maqedoni 1100x620

Kemi parë faulle nga më të ndryshmet, me pasoja fizike për lojtarët, dhe sportive pas kartonëve të verdhe ose të kuq. Por një pengesë të tillë, në një kampionat profesionist, duke te rrallë.

Pikërisht në shtetin fqinj të Maqedonisë së Veriut, në ndeshjen e kategorisë elitare midis Makedonija dhe Akademija Pandev, një lojtar i këtij ekipi ndalon lojtarin kundërshtar duke i gjuajtur topit që zotërohej nga ky i fundit, normalisht duke e çorientuar atë totalisht.  

Diçka që mund të shohësh në një stërvitje të rinjsh, dhe jo në një ndeshje zyrtare mes profesionistësh.