Rreziku nga koronavirusi, situata në shkollat e Tiranës

Si prindërit, ashtu edhe nxënësit, nuk e fshehin panikun nga koronavirusi.

Shumë nxënës mbajnë maska edhe pse nuk kanë informacionin e nevojshëm se sa orë duhet të mbahen, ndërsa me vete kanë edhe solucionet për dezinfektimin e duarve.

“Djalit i kam blerë një maskë për siguri. Na ka kapur paniku, por nuk është ndonjë gjë konkrete. Maskën e mora 700 lekë dhe ja vendos djalit gjatë rrugës, pasi në klasë nuk e mban dot”, shprehet një prind.

“Na kanë thënë se duhet të mbajmë higjienën e pastër. Na kanë vendosur postera në shkollë. Pastrueset mbajnë edhe doreza, është më pastër”, tregon një nxënëse.