Fitoret në Grand Slam të Maria Sharapovës

Maria Sharapova njoftoi tërheqjen nga tenisi profesionist, në moshën 32-vjeçare.

Sharapova ka fituar gjithsej 5 Grand Slam-e në karrierën e saj: Wimbledon (kur ishte 17 vjeç), US Open, Australian Open dhe Roland Garros (2 herë).