Nga testi i “idiotit”, te gjobat e rënda për mosvendosje rripi, ndryshimet e parashikuara në Kodin Rrugor

Policia e Shtetit ka bërë publike propozimet e saj më të fundit për të ndryshuar Kodin Rrugor në Republikën e Shqipërisë.

Sipas Policisë këto propozime në Kodin Rrugor kanë një qëllim të vetëm dhe ai është rritja e sigurisë rrugore që çon në shpëtimin e jetëve njerëzore.

Ndryshimet në Kodin Rrugor parashikojnë masa administrative më të rënda për drejtuesit e mjeteve që kanë konsumuar alkool dhe për ata që përdorin telefonin në timon.