Nuk është montazh, shikoni gabimin më trashanik të dekadës

neto gabimi 600x338

Neto, futbollist i Wolverhampton, përfitoi nga një gabim i mbrojtjes së Espanyol për t’u gjendur i vetëm përballë portierit kundërshtar.

Pasi e dribloi portierin, i cili kishte dalë nga zona. Neto godet jashtë me portën e boshatisur dhe në pozicion ballor.