Dosja “Bajri”, Gjykata e Shkodrës shpall moskompetencën – A2

Dosja “Bajri”, Gjykata e Shkodrës shpall moskompetencën

bajri arrestimet 600x338

Gjykata e Shkodrës shpall moskompetencë për dosjen “Bajri”.

Vendimi vjen rreth një muaj pas vendimit të dy prokurorëve të SPAK-ut, Ened Nakuçi dhe Ervin Kondili, për shpalljen e moskompetencës për këtë dosje, duke kaluar aktet hetimore për gjykim në Gjykatën e Shkodrës.

Kjo gjykatë mësohet se e ka rikthyer sërish në SPAK materialin voluminoz.