Kopshtet më të bukura botanike në 4 anët e botës – A2

Kopshtet më të bukura botanike në 4 anët e botës

Ato mund të gjenden në vendet me kushtet më të mira të planetit, ku klima është e butë gjatë gjithë vitit, por edhe në situata dukshëm më pak të favorshme, ku dimri është i ashpër ose vera përvëluese.

Megjithatë ato janë gjithmonë vende kënaqësie për syrin, midis rritjes të specieve të rralla e me vlera dhe bukurisë së madhe, vendndodhje ideale për shëtitje magjepsëse, raste në të cilat të admironi mrekullinë e natyrës, largoni stresin dhe lironi mendjen tuaj.

Në fotogalerinë e mësipërme ju sjellim dhjetë kopshtet botanike të ëndrrave, në të katër anët e botës.