Sportistët që janë prekur nga koronavirusi

Pandemia globale e koronavirusit, që ka prekur më shumë se 127 000 persona dhe ka shkaktuar më shumë se 4700 viktima, ka prekur edhe botën e sportit.

Shumë kompeticione janë pezulluar ose anuluar për të ndaluar përhapjen. Por, pavarësisht kësaj, shumë sportistë janë prekur javët e fundit.

Po ju zbulojmë se kush janë sportistët që nuk i kanë shpëtuar dot koronavirusit.