“Rri në shtëpi”, rrëfim dashurie për ata që duam

Sot, ne të gjithë jemi ndarë nga miqtë, nga familjarët, nga prindërit dhe gjithë njerëzit e zemrës. Sot, jemi në një karantinë të madhe për të mirën e të gjithëve. Sot, “hashtag”-u rri në shtëpi është një arratisje nga armiku, një rrëfim dashurie për ata që duam. Një qytet bosh, në fund të fundit, është më mirë se një qytet i sëmurë.