10 mënyra për të përballuar izolimin, të na duket si “kohë pushimi”… – A2

10 mënyra për të përballuar izolimin, të na duket si “kohë pushimi”…

Sarah Vine, nga Daily Mail, shkruan në prestigjiozen botërore se si mund ta bëjmë të bukur edhe vetëizolimin në raste emergjente si këto ditë të vështira që po kalon bota sot.

Ajo rendit disa aktivitete të cilat me siguri i kemi shtyrë prej kohës, sepse jemi gjithnjë të zënë e që në fakt nuk i realizojmë asnjëherë në kohë për veten dhe për familjarët që kemi gjithnjë pranë.