Masat e shpalluara nga qeveria, PD: Një hap i parë i mirëpritur, por i pamjaftueshëm

PD selia 1100x620

Partia Demokratike e konsideron planin e masave social-ekonomike si të domosdoshëm për përballimin e krizës së shkaktuar nga pandemia e koronavirusit.

Propozimi i Qeverisë ka nevojë urgjente për transparencë dhe për t’u detajuar.

Masat e shpallura vlerësohen nga PD si një hap i parë i mirëpritur, por i pamjaftueshëm.