Si e ka ndryshuar koronavirusi botën…

Foto 1/14 - Irak

Një fotogaleri që nuk duhet humbur. Si kanë ndryshuar qytetet në të gjithë planetin pas pandemisë së Covid-19. Atraksione turistike, rrugë të zakonshme, tregje dhe monumente të famshme, që dikur gumëzhinin nga njerëzit, sot janë të zbrazur.