Të shtunën jepet masa e sigurisë për vëllezërit Çala

Klement Eldi Çala Grabitja ne Rinas 1100x620

SPAK dorëzon në Gjykatën e Posaçme kërkesën për rivlerësim mase sigurimi për dy vëllezërit e arrestuar për grabitjen në Rinas, Klement dhe Eldi Çala.

Të shtunën pritet që Gjykata të zhvilloje pa praninë e medias dhe publikut seancën e rivlerësimit të masës së arrestit për dy të pandehurit si dhe marrjen në pyetje të tyre. Vëllezërit Çala pritet te paraqiten vetëm në sallën e gjykatës.

Vëllezërit Çala, të akuzuar për një sërë grabitjesh më armë dhe dhunë në zonën e Rinasit dhe në aeroportin e Rinasit, u vunë në pranga pas një megaoperacioni të policisë një ditë më, ku kanë marrë pjesë rreth 300 forca policore.