Boshatiset Tirana, vetëm Policia dhe Ushtria në rrugë

Pas orës 13:00, kur përfundoi edhe afati i qarkullimit, rrugët u zbrazën duke i lënë vendin vetëm patrullimeve të Policisë dhe Ushtrisë, për të disiplinuar më të pabindurit. Në fotot e realizuara nga agjencia LSA, qendra dhe rrugë të tjera të ndryshme në kryeqytet shfaqen të boshatisura, me shpresën se do të qëndrojnë kështu deri të dielën në orën 5:00, sipas masave të fundit të ndërmarra për të frenuar përhapjen e koronavirusit.