Shkodranët të pabindur, në oraret e lëvizjes thyejnë rregullat kundër koronavirusit

Në Shkodër, edhe këtë të shtunë ka vijuar lëvizja dhe dyndja në tregje, pa respektuar distancën.

Grumbullimi i njerëzve për të marrë ushqimet e nevojshme, por dhe shëtitjet në rrugë, kanë qenë të shumta në këtë qytet.

Pavarësisht thirrjeve, banorët e shohin këtë fashë orari si një mundësi për të dalë nga karantina, duke vënë në rrezik veten dhe personat e tjerë.

  • LAJMI I FUNDIT | Koronavirusi në Shqipëri, vetëm 6 raste të reja në 24 orët e fundit
  • LAJMI I FUNDIT | Koronavirusi në Shqipëri, vetëm 6 raste të reja në 24 orët e fundit
  • LAJMI I FUNDIT | Koronavirusi në Shqipëri, vetëm 6 raste të reja në 24 orët e fundit