Jeta në epokën e koronavirusit

Shumë gjëra kanë ndryshuar që nga dalja në skenë e koronavirusit të ri, që shkakton sëmundjen Covid-19. I shfaqur fillimisht në Lindjen e Largët, tashmë ai e ka bërë xhiron e globit dhe ka prekur të gjithë kontinentet, duke shkaktuar mijëra viktima gjatë rrugës. E gjithë kjo ka bërë që jeta jonë të ndryshojë, ndoshta përgjithmonë.

Se si është të jetosh në epokën e koronavirusit e tregojnë më së miri këto foto të realizuara nga Agjencia Reuters, në të gjithë botën.