Në Nju Jorkun e boshatisur nga koronavirusi

Nju Jorku është një nga shtetet më të goditura nga pandemia e koronavirusit në Shtetet e Bashkuara dhe autoritetet lokale vendosën menjëherë që të merrnin masa shtrënguese për të përballuar pandeminë vdekjeprurëse.

Në fotogalerinë e mësipërme fotografi Phil Penman sjellë një kolazh bardhezi të rrugëve të “braktisura” të Nju Jorkut, të cilat duken si relike të atyre që ato aktualisht janë.