UEFA shtyn ndeshjet e kombëtareve për të përfunduar kampionatet dhe Champions-in

UEFA shtyn kombetaret 1100x620

UEFA ka vendosur që të pezullojë të gjitha ndeshjet e kombëtareve të parashikuara në qershor me qëllim që të ketë në dispozicion data për ndeshjet e kampionateve dhe Champions League.

Kështu, futbolli i kombëtareve “paralizohet” deri në shtator.

Mes ndeshjeve të pezulluara janë ato të “play off” për Euro 2020 dhe ato kualifikuese për Evropianin e femrave të vitit 2021. Gjithashtu, është anuluar Evropiani i 17-vjeçarëve (maj 2020) dhe shtyhet Evropiani i 19-vjeçarëve.