Conor McGregor “shpërthen” kundër Kinës për koronavirusin

mcgregor 1100x620

Bota është zhytur në krizë për shkak të pandemisë së koronavirusit që është përhapur në të gjithë planetin.

Respiratorët, maskat dhe çdo pajisje tjetër mbrojtëse janë në lëvizje të vazhdueshme për të mbuluar nevojat e çdo shteti, por mbërritja në Irlandë e një furnizimi me materiale pa standardet e duhura që vinte nga Kina, ka bërë që Conor McGregor, luftëtari i arteve marciale mikse, të “shpërthente” kundër vendit aziatik.

Me anë të një postimi në Twitter, ai akuzoi Kinën për sjellje çnjerëzore: “Është diçka vërtet e tmerrshme. Këta njerëz jo vetëm që po i rrisin çmimet për të gjithë artikujt, por sjellin edhe pajisje që nuk shërbejnë aspak! Kjo është sjellje çnjerëzore”.

Në Irlandë numërohen mbi 4600 persona të prekur nga koronavirusi dhe 137 viktima.