Karantina e futbollistëve

Stërvitja qëndron në krye të listës së aktiviteteve në shtëpi të futbollistëve në karantinë. Secili prej tyre ka një palestër të vogël, ku disa kanë zgjedhur që të kenë në krah edhe partneret e tyre, si Antonio Candreva apo Danilo D’Ambrosio.

Gigi Buffon, Mauro Icardi dhe Paulo Dybala po mësojnë të gatuajnë. Leo Messi, Cristiano Ronaldo, një pjesë të madhe të kohës e kalojnë me fëmijët…