Zhduken njerëzit, minjtë bëjnë sherr në metro

Zakonisht, metrotë e Londrës janë një vend i zhurmshëm, ku mijëra vetë që i përdorin çdo ditë nxitojnë të hipin e të zbresin, për të arritur në destinacion.

Por me hyrjen në fuqi të masave kufizuese për frenimin e përhapjes së pandemisë së koronavirusit, tashmë ato janë të shkreta.

Duke përfituar nga kjo zbrazëti, dy minj u filmuan të hënën duke u zënë dhe duke ndjekur njëri-tjetrin, në stacionin e “Notting Hill” në Londrën perëndimore.