Lista e bizneseve që hapen nga sot

Një listë e re biznesesh do të lejohet të rinisin punën duke nisur nga dita e sotme. Qeveria ka miratuar hapjen e aktivitetit për fast foodet dhe byrektoret, por edhe për kinematë, sigurisht duke respektuar masat e sigurisë.