Perëndimi i diellit në Qerret

Perëndimi është gjithmonë i bukur, sidomos kur e sheh nga bregu i detit. Në fotografitë e realizuara nga LSA mund të shijoni një të tillë, në Qerret të Kavajës, këtë fundprilli. Siluetat e njerëzve dhe kafshëve që kalojnë disa orë të ditës duke shëtitur në bregdet, tregojnë përpjekjet e shoqërisë për të dalë nga karantina, me shpresën se kriza e koronavirusit do të mbarojë shpejt.