Plazh në mes të pandemisë

Amerika është në krye te listës si vendi më i goditur nga pandemia e koronavirusit, me më shumë se 54 mijë viktima.

Megjithatë, pavarësisht këtij fakti, në Kaliforni duket se të rinjtë dhe jo vetëm nuk i tremben Covid-19. Me rroba banjo dhe me maska në fytyrë, duke ruajtur distancën sociale, ata mbushën plazhet e Huntingtonit.

Gjithsesi, rojet e plazhit kanë qenë duke kontrolluar pushuesit që të respektojnë rregullat.